Our Story NEW

From humble beginnings…

TheSteakhouse este deschis 7 nopți pe săptămână, de luni până duminică, și este locul perfect pentru celebrare ta, partid, masă de birou, familie obține împreună sau pur și simplu o mare masă afară. Găsiți-ne în apropiere de Cartierul Gheorgheni timp ce vă aflați in CLuj. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpine în curând.


Where we are today?

TheSteakhouse este un restaurant popular cu sediul în Cluj Napoca care deservesc diferite fripturi exotice, alături de fripturi clasice de carne de vită. În mijlocul unei interior Speakeasy roșu aprins cu corpuri de iluminat slabă și lumânări pâlpâitoare care se potriveste meniul perfect, este ocupat cu cupluri și grupuri în seara și din ce în ce cu turisti entuziaști de disecție acut ziua petrecut pe trotuarele din Cluj.

Clientii nostri excitate călătorit de la ceea Nord, Scoția a experimenta experiență culinară unică la Steakhouse. Etosul nostru este destul de simplu ca noi credem în furnizarea de înaltă calitate, experiența unică și prietenos de mese pentru clienții noștri. Toate hrana noastră este de 100% proaspăt, preparat cu mână fără uleiuri și grăsimi folosite și cele mai bune ingrediente selectate.


Robert, Chef cook

Leave a Reply